27-03-2023 /

Forårskoncert med Nordjysk Pigekor på Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium har indgået en aftale med Nordjysk Pigekor. Den betyder, at vi er blevet ambassadør for Nordjyllands bedste firestemmige pigekor.

Med aftalen får vi blandt andet besøg af Nordjysk Pigekor hvert forår, hvor vi sammen vil byde foråret velkommen med smukke forårssange. Den første forårskoncert finder sted foran Oceanariet torsdag 20. april kl. 19.00. Køb billet her.

”Vi synes selv, at vores akvarier med de mange smukke og fascinerende fisk har et æstetisk snit over sig. Lige som Nordjysk Pigekor i udpræget grad har det. Derfor er jeg sikker på, at Nordjysk Pigekors forårskoncerter foran Oceanariet bliver nogle helt unikke oplevelser for tilhørerne - og nu også tilskuerne - fordi det smukke akvarie bliver et enestående levende bagtæppe for koret”, siger direktør for Nordsøen Oceanarium, Karl Henrik Laursen.

Hos Nordjysk Pigekor glæder man sig over, at Nordsøen Oceanarium er blevet korets ambassadør:

”Vi er begejstrede for samarbejdet, og alle pigerne glæder sig til at optræde på Nordsøen Oceanarium, hvor de jo kommer til at stå foran den flotteste scenografi, man kan tænke sig. Vi håber, at mange har lyst til at lægge vejen forbi, og at vi på den måde kan skabe en smuk forårstradition i Hirtshals”, siger formand for Nordjysk Pigekor, Pia Haugaard.

Billetprisen til forårskoncerten er kr. 100,- og billetter kan købes her

Læs mere om vores nye ambassadøraftale her.